Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyramiderna.

Så som pyramiderna skymtas från himlen vill jag skymtas i dina ögon.

Jag vill fånga mina drömmar och bära dom med mig.
Vi måste låta dom mörka molnen lämna våra kroppar så vi kan se stjärnor som endast vill synas när allt är väl.

Låt inget vissna om du inte kan åter få det att blomma.




Fri vers (Fri form) av asbm
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-29 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asbm
asbm