Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan.

Kärlek, ilska, hat, brustna hjärtan
Allt sitter ihop
Jorden befolkning är för upptagna för att se
Vi bär ständigt runt på känslan
Känslan som inte lämnar våra kroppar
Vi låter den endast virvla runt
Utan att sätta stopp

Känslan utan ord
Den transporterar oss mellan olika divisioner
Dörrar öppnas över hela världen
Så när är det dags att förstå
Allt som hänt idag
Har ännu inte hänt på andra sidan
Känslan kan inte längre bestå




Fri vers (Fri form) av asbm
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-02 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asbm
asbm