Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman.

I dimman syns inget klart
Det frestar inte
Men ändå
Kliver vi in
Varför se sig för
När man kan gå
Varför inte springa
Vänta inte en sekund
Ge dig av
Inte ens skuggan
Kan vara kvar
Det är ingen idé
Iväg har du redan sprungit
Utan att berätta
Här finns inget kvar
Allt är slut
Förutom jag
Jag är kvar




Fri vers (Fri form) av asbm
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-04 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asbm
asbm