Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste ut

Så många känslor som måste ut
Och så lite ord som stämmer in
Allt ska vara så där på topp
Och ändå känns inget riktigt så
Livet har satt mig i en situation
Jag inte är bekväm i

Alla känslor går in
Men inga når ut
Aningen tom
Kämpar jag som aldrig förr
Inför något jag inte kan förstå

För nu är ändå allt upp till mig
Hur, vad och varför
Men hur ska det gå att bestämma
När jag varken vet ut eller in

Det är dags att bygga på något nytt
Något som är främmande
Något jag inte förstår
Men så kanske det är för alla

Kanske kan det läggas vid sidan av
I alla fall för ett tag
Fast egentligen inte
Det är nu det är dags




Fri vers av asbm
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-11 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asbm
asbm