Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sextonde maj.

Sextonde maj och livet rasar samman.
Men det är okej,
ibland måste man falla för att kunna flyga.
Ibland behöver man fångas upp av någon annan.
Någon som förstår allt,
även fast den inte känner en.
Ibland behöver man bygga på något nytt,
för det gamla är något som aldrig skulle fungera.
Och ibland är det nya viktigare än det gamla.




Fri vers (Fri form) av asbm
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-19 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asbm
asbm