Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Det var slutet
För dig

och

För mig
Lättnad
Men ändå
upprivna hjärtan
Allting måste
Alltid vara så
Svårt

Det finns
Ingen plats
För oss
Så det var
Dags att gå

Ge sig iväg
Lätta på
Hjärtat
Och få
Ut all sorg
Som funnits
Så länge

Det var
Aldrig vi
Så mycket
Betydde vi
Aldrig för varandra

Så nu är
Det borta
Som med vinden




Fri vers (Fri form) av asbm
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-14 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asbm
asbm