Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU TROR DU HAR RÄTT I ALLT

Du tror du har rätt
i allt
Då har du upphört
att ha rätt

Du lyssnar inte på andras åsikter
då är du döv
Eller
dum i huvudet

Du skriker och dränker andras röster
då är du en diktator
Och helt klart
inte värd att lyssna på

Du höjer din lön
skiter i andras
Men för de svagaste
tar du bort allting

Då heter du Reinfeldt
är Sveriges statsminister
Som ljuger och förtalar de svagaste
i sitt land

Sedan skriker ni
om att ni är så bra
Det tyckte Hitler också
ta varandra i hand





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-30 08:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-07-29

  Connie
Järnspikar där satt den! Dags att sätta ner foten och få bort denna skruvade människa! Han kommer att gå till historien som den värsta barbar vi någonsin har haft modern tid!
2013-07-29

    ej medlem längre
Stor i orden.........
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP