Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den som ser och har vingar


Sjöns hjärta

Sjöns hjärta slår

solen klär världen
i isar som brister

gränserna smälter
stigarna andas

för hällarnas tid
för savdoft i dungen


Sjöns hjärta slår

dina händer
en kupa

för snö
som blir vatten

att dricka
att leva




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-30 09:32



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket vacker!
2013-04-06

    ADI Nehlin
ännu en svindlande vacker text
2013-04-06

  Schizooliza
Mustigt o sinnligt. känner saven o pulserande sjövatten i mina ådror. Thanx:)
2013-04-06

    lenakarin
Vattnet som livbärare och sjöns hjärta..
Vackert o berör
2013-03-31

    ej medlem längre
Trygghet och lugn bor i dina fina ord...här vill jag vila en stund.
2013-03-30

  Eva Langrath VIP
Vilar i dina finstämda lovsång till livets vatten
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP