Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen går upp solen går ner

Solen går upp
solen går ner
Du går upp
du går ner

Du föds
någon dör
Någon föds
du dör

En oändlig kretsgång
men är det vackert
Att lyssna till denna sång
eller är det äckligt

Är det härligt att leva
eller är det härligt att dö
I Sverige sägs det vara härligt att leva
numera när man blir gammal eller sjuk i Sverige vill man snabbt härligt dö

Så nu har Sverige allt
härlighetens land
Det Nya Sverige där alla njuter
både av att leva och bli skjuten




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Så sant vi ägde ett fädernesland/ vi ärvde det alla lika/ med samma rätt och med samma band/ för både arma och rika."
2013-03-30

  mare VIP
Tänkvärd text,
våldet tilltar..
Sverige är INTE
ett fantastiskt land!!
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP