Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt livs cocktail

Jag snubblar fram
vänder mig om
för att jag inget ser framför mig

jag ser ett facit av mitt
liv som varit

jag letar och hoppas
att nu har jag hittat rätt väg


många stunder av lycka och insikt

Många stunder av tvivel och oro

livet är en berg och dalbana
lycka,skräck

Jag håller på att blanda
mitt livs cocktail




Fri vers av Dito VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-30 14:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, så tycks livet vara.
Bra text, lätt-tillgänglig och väldigt bra målat i första delen! Bravo!

2013-05-18

  mare VIP
Lyft din blick
emot himmelens ljus
Gud känner
ditt hjärta ;)
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP