Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår skriet

Nu rullar vårskriet fram över livet

Livet som ska födas fram

Nyfött och sprött

Det som vi alla vill ha
och längtar efter

Det andetag som
vårvinden blåser i ditt ansikte
för att tala om
att nu föder värmen fram
allt grönt
som snart blommar ut som föda
till allt levande som vaknar till liv

Här vill jag borra ner mina fötter
i mjukt gräs
låta kroppen kläs av
och bli varm av den
gult välkomnande vårsolen

Jag öppnar min mun
och låter skriet väcka våren





Fri vers av Dito VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 15:52



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin, välkommen
du härliga vår!
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP