Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna krossas mot stenarna..

Hon står där.
Hon fäller tårar som krossas mot stenarna på grusgången.

Hon ser bilden av dig framför sina ögon,vet att det dröjer innan famnen är trygg igen.

Hon vet att kyssen av dina läppar fortfarande känns men som avtar och lämnar bara minnen kvar.

Hon vet också att allt kan vara över.




Fri vers av Angel of love
Läst 311 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-30 18:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Lysande in medias res där
allt upplevs i slowmotion,
nästan som om tiden
stannat.
2013-04-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Starkt......gripande......igenkännande.......

Där är jag själv just nu, kan inte beskrivas bättre! <3
2013-04-04

  Tess74
Sorglig och fin
2013-04-01

  Lars Hedlin
Känns jobbigt och smärtsamt..berörs djupt....
2013-03-30

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgsna ord...är nog inte allför ovanligt...
2013-03-30

  ULJO
Melankoliskt vackert
2013-03-30

  Maj-Lis VIP
Vemodigt
2013-03-30

    ej medlem längre
Vemodsvacker!
2013-03-30

    ej medlem längre
Berör verkligen. Sorgset men bra skrivet.
2013-03-30

    ej medlem längre
berör..
2013-03-30

  Ole Sunnerfjell
Mums, starka minnen du beskriver ocg de avtar sällan, snarare blir man påmind genom tanken och givetvis då ser man bara det som var plus. Vacker bild du fångat.
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love