Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vacker, du är underbar..

När jag ser dig vill jag bara placera mina läppar mot dina.

När jag tänker på dig vill jag bara ställa mig nära dig.

När jag känner dig i min kropp vill jag bara hålla om dig, vara i din famn.

När jag hör dig,vill jag bara vara hos dig, med dig!

Du är vacker,både i själ och hjärta, du är underbar!




Fri vers av Angel of love
Läst 2044 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-03-31 01:52



Bookmark and Share


  Tess74
Underbar text!
2013-04-01

  Ole Sunnerfjell
Ja, så fullbordat. Tänk om vi tillsammans var en cell och alltid fått njuta av kärlekens evighet. MMMMMMMMMmmmmmmmmmmm
2013-03-31

    ej medlem längre
DU är vacker, DU är underbar
2013-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
En hyllning till kärleken...mycket vackert...
2013-03-31

  Lars Hedlin
Den känslan är vackert varm.....;)
2013-03-31

    ej medlem längre
Underbart vacker. Får en att känna den mjuka värmen.
2013-03-31

  Johan Bergstjärna VIP
Ljuvligt, härligt, underbart!
2013-03-31

  SatansSon VIP
väldigt intimt vacker.-
2013-03-31

  ULJO
En fin kärleksförklaring
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love