Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryun och en tanka


små kortdikter del 26



" jag älskar dig "



vad betyder det?



ingen vet exakt




**************



om du sårar mig




kommer jag alltid




att trösta dig




***************




de kommer och går



som fåglar kvittrande



minnen med ljud i




****************



det du saknar mest



är det största bristen på...



..när du fått det då?



då tar något annat slut...



..du pratar om din saknad..





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-31 13:21



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fina tankar om kärlek o saknad; att trösta den som sårat = underbart!
" kvittrande minnen med ljud i " är en härlig metafor!
2013-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Många fina tankar i dina små dikter...gillade speciellt "minnen med ljud i"...
2013-03-31

  Federico Romano
Andra dikten tilltalar mig, många bara tänker på hämden där..
Bra..
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran