Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att påsken firades under vår hednatid med synnerligen erotiska förtecken. Så det kanske kan ursäkta lite "ekivokism". Man talade ju om Blåkulla och fulla häxor.


Kvasten och Katten

A vågar no inte berätta
söm hände en blåkullanatt
Dä va en förfärli vendetta 
Di, kvastjäveln mi, och min katt

För Fan uti fåriga kläder
impotent tog han tag i min kvast
Och fucktuff och kaxig i läder
han satte på oss mä sin "mast"

Och kvasten den gillade leken
"En måste ta vara på chansen"!
Så klättrade kattfan på "veken"!
Och störde den sexiga dansen!

Tror fan att det blev töcket slagsmål
Och avslöjad blev han ju Fan
Te sist ble han äten te nattmål
Och sen ble dä lugnt fram te dan!

För Fan är ju värst uppå natten
Det retade också upp katten
För han ville ha mer än vatten
(Han jamade så när di tatt'en )

Det borde väl inte va illa!
Vad hade väl han för agenda?
Jo kattjäveln själv ville pilla
Med "vapnet" helt nära sin ända!




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 318 gånger
Publicerad 2013-03-31 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki