Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden till dig för att du läser denna skithistoria.....och bevisar att du gillar skithistorier och din egen skit egentligen......för du gör om samma misstag gång på gång......


En skithistoria

Sitter på huset
släcker lyset
Måste skita för att överleva
annars kommer man explodera

Äckligt att se sin egen skit
använder därför mörkret med flit
Slipper se det när jag spolar
man behöver inte bli polare

Då slipper man kräkas
skiten man gjort behöver inte räknas
Sen kan man tända lyset
och gå skit-fri ut i ljuset

Låta livet ha sin gilla gång
släppa en skit gång på gång
Och alltid när det luktar efter din raket
säga det var inte jag som sket




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-01 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP