Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta inte ner på någon annan


om det inte är för att hjälpa den upp...


Allt det du är

är resultatet av dina tankar...

Ken Cassel
1/4-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-01 14:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2013-04-01

  Federico Romano
Bra sagt Ken! Många rider på vågen av dem som ligger ner..
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel