Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 30 mars: En gris, en ko, en kalmarbo


En gris en ko en kalmarbo

Ett aprilskämt

datumet stämmer inte

Nej säger jag bestämt

det kan inte vara sant inte

 

Vem vill bli kallad för gris

säger man det till en polis

Då blir man efterlyst med ett pris

på skallen, i Sverige duger hörsägen som bevis

 

Men kalmarborna menar tydligen allvar

anser det trivselhöjande

Bajenfansen har tydligen lagt in en ansökan om honorar

eftersom deras ramsa är statushöjande

 

 

Men Kalmar menar att hälften är tillräckligt

för kon tänkte de inte avtäcka

Endast grisen blev kvar så ramsan blev otillräcklig

för hundra procents täckning

 

Så om Bajenfansen ändra sin ramsa

från en gris en ko en kalmarbo

Till en gris en kalmargris

får de anspråk på en hög bötessumma från kalmarbor




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 3211 gånger
Publicerad 2013-04-01 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP