Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Mälarens istäcke

Vårsolen vilar på

Mälarens istäcke

väntar på sommaren

medan vattnets

kluckande skratt kittlar

vårlängtande natur




Fri vers av Maiah VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-01 16:40



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Fint fångad känsla, tanke - gillar; "kluckande skratt kittlar"
2013-04-02

  Lars Hedlin
Så fint ...kan se det framför mig då jag är uppväxt i Mälarstad...
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP