Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlakropparnas rörelser berättar att

Kärleken skall rama in dig
Godheten drömma dig
Sårbarheten reflektera dig
i återskenet av
mig




Fri vers av surface to air
Läst 585 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-04-01 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mästerligt
2014-03-02

  Lollitta VIP
Sårbarheten reflektera dig
_____________________!!!!!+++++
2013-09-28

  Ergo Summa
och detta är magiskt! Så få ord, så mycket innehåll! Hur gör du?

Min tolkning är aningen hård men jag ser att detta är skrivit av någon som rider på för höga hästar. Men naturligtvis inte utan anledning. Jag tänker; om man blickar ned på någon uppifrån blir det en märkvärdig relation där den andre är den som är för långt ned istället. Min fråga är då om det ironiskt nog inte sårar minst lika mycket, om inte mer att befinna sig där uppe?

Jag älskar dina ordbildningar i alla fall!!
2013-04-20

  Linda CH VIP
Vilka vackra formuleringar!
2013-04-11

  Lena Själsöga Keijser
visdomssannhet andas bilden
2013-04-05

    ej medlem längre
Kärlekspoesi!
2013-04-04

  Beyond Eternity
Åhhhhh! Finner inga ord... fantastiskt fint.
2013-04-03

  aol
så underbart skaldat
2013-04-03

  Jordgubbsodlare
Så ömsinta rader känsligt svepta i ett filosofiskt silke att man fullkomligt smälter! Vackert! :)
2013-04-02

  Ninananonia VIP
Vackert...
2013-04-02

  Änglaögon
Fint!
2013-04-02

    lenakarin
Vilken underbar text! Varmt o djupt glödande av förvissning.
Raden
Godheten skall drömma dig
är faktiskt storslagen..
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air