Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku II

Då nu sedan –

Ett själens ingenmansland

Jag städar mitt rum




Bunden vers (Haiku) av petter rost
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-02 01:04



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Ett själens ingenmansland

____________+++++
2013-10-27

  elin1
Vilka vackra små rader.

"Jag städar mitt rum"

- förändrar innebörden av hela dikten, jag gillar den verkligen.
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost