Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fejku

Hon försökte få












mig tillbaks med en haiku.














Men den var fejku.




Bunden vers (Haiku) av Ceseus
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-02 02:02



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Charmig.
2013-04-04

  Angel of love
Underbar :)
2013-04-02

  Bo Lövhalka
va roligt
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus