Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt av längtan.

Natten som är fylld av längtan.

En längtan av din närhet.
En längtan av att känna din kärlek.

Jag blundar och känner att du finns där och att du känner som jag.
När jag blundar kan jag nästan röra vid dig fast du inte är här.

Så här nära som jag känner dig vill jag alltid vara.
Jag somnar tillslut och ler och känner att här vill jag stanna.





Fri vers av Angel of love
Läst 268 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-02 04:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt längtansfull känsla...
2013-04-02

  Ole Sunnerfjell
Med en stark längtan är all beröring spröt till den älskade och täcket intill blir fysiskt förkroppsligat kopplat till kärleken och intensifierar sömn o dröm.
2013-04-02

  Ninananonia VIP
Ljuvligt..
2013-04-02

  Nina.H
En ljuv och öm längtan..fint skaldat!
2013-04-02

    Max Poisé
Ömma ord och längtan..Hittar alltid en fin plats hos mig!
2013-04-02

  Tess74
Kan bara hålla med dom andra som kommenterat- otroligt vackert och fyllt av kärlek och värme
2013-04-02

    ej medlem längre
Varma, ömma rader, vackert!
2013-04-02

    ej medlem längre
ömt och vackert..
2013-04-02

  Lars Hedlin
Varma rader som känns vackert inom :)
2013-04-02

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet. <3
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love