Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt långt borta

Allt inom mig är i kaos

tankar,känslor och humöret

att sortera går inte

eller orkar jag inte

det gör för ont

mitt hjärta vrids om

av smärta

mina tårar bränner i mina ögon

min kropp har gett upp

 

Lusten att leva

känns långt borta

lusten att skriva finns inte längre.....

men i mitt innersta

där lever jag

där skriver jag

men det är i mitt huvud

kommer inte längre än i tankar

 

Mellan tanke och handling

är det inte långt

men för mig känns det

långt långt borta.....

 




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-02 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
din text berör - kram..
2013-04-04

  Tess74
Stark och berör. Hoppas du hittar kraften inom dig
2013-04-04

  R Michael H
Känns igen
2013-04-04

  petter rost
Anki, du är ingen fallen ängel, du lever som få. Och för en gångs skull hoppas jag det är långt mellan tanke och handling - lägg dig ner i mellanrummet och låt oss få möta dig igen . . .
2013-04-03

    ej medlem längre
Berör..krya på dig !!!
2013-04-02

  M M Mannheim VIP
Det är med tårar i ögonen jag läser din dikt. Svårt att finna ord att skriva till dig. Kan bara be för dig.
2013-04-02

    Birgersdotter VIP
Styrkekram
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A