Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelar en del Minecraft med modifikationen MystCraft. Det här är vad som hände mig på den första resan till en annan ålder i MystCraft då jag lyckats glömma bort att skapa en länkbok för återfärden.


Limbo

Jag sitter som i ett fjärran limbo
i ett tomrum av tutande vindar
var jag än ser gapar intet
ingen strand där marken slutar
ingen dager vid horisonten
och ingen väg någonsin därifrån




Fri vers (Fri form) av Johan Brodd
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-03 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Brodd
Johan Brodd