Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några dagar till

Frosttnattens kyla i mörkets makt
famnar mitt frusna hjärta
kristaller av is i vackra former
hindrar känslor från hjärtats kraft

levande med en känsla av död
i min kropp utan själ
mitt hjärta i en glasyr av is
formad endast av mörkrets kraft
det kalla som just nu är min bästa vän

saknaden efter kärlekens värme
livets supernova fylld med ljusets
massiva energi
den kraften som skapar liv

kanske så tinar till slut ett fruset hjärta
genom värmen och kärlekens kraft
dödens kyla då försvinner för en stund
då värmen av dig får isen att smälta

längtan finns fortfarande trots min kyliga kropp
för jag har en själ
och
ett hjärta
och
några dagar till




Fri vers (Fri form) av BillyTheKid
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-03 00:37



Bookmark and Share


  Ceseus
känns lite som nåt billy the kid hade kunnat ristat in i ett träd nånstans där han sov nångång
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

BillyTheKid
BillyTheKid