Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från berget kommen

Även kungen och hans feta mage dallrar av skräck
när han ser narren rakt i ögonen.
För det är bara djungelns lianer
du kan svinga dig i genom livet.

TY när tankarna ligger rätt
inte som i moral eller nåt
utan när de kommer nätt och lätt
och borrar igenom som skott..

Säg vad du vill men allt har ett tak.
Min kung är kung över ett bestämt rum.
Domedagen kommer, sanna mina ord.
Dallra min kung, snart är jag skyldig till mord.




Fri vers av Ceseus
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-03 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus