Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden är våran

Jag känner dina smekningar längst med min kropp, hjärtat rusar med all sin kraft.

Vi står tätt ihop, men all framtid framför oss.

Blundar och känner mjuka ömma läppar som förenar vår kyss.

Mina armar om din hals och dina runt min midja, går vi sakta mot sängen.

Sakta klär vi av varandra och låter oss fångas av att stunden är våran.




Fri vers av Angel of love
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-03 02:17



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Stund av erotik där tiden står stilla bara känslomässiga vandringar söker stigar som fängslar och vulkaniserar kropp och tankar till bultande hjärtan i sensuella takter.
2013-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
Sensuellt...
2013-04-03

  Tess74
Vackert!
2013-04-03

    ej medlem längre
Passion och ömhet, en helt fantastisk känsla!
2013-04-03

    ej medlem längre
Hett och fantasieggande. Får en att tänka odygdiga tankar. :P
<3
2013-04-03

  Lars Hedlin
Hetta och passion blandat med mjuk varm ömhet :)
2013-04-03

  Johan Bergstjärna VIP
Läckert Ängeln!! :) <3
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love