Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 2 april: Avtal mot väldtäkter i östra Kongo


Otroligt att det behövs

Otroligt att det behövs
men bra att något görs
När tjejer förstörs
från oskulden frigörs på ett sätt som ej börs

Nu händer det i östra Kongo
men för tjejer där är det bingo
När våldtäkter ska bekämpas
hoppas denna nya regel av många tillämpas

Då kanske våldtäkterna åtminstone minskar
och någon slipper få livet förminskat
Ett steg i rätt riktning
är väl en liten sanning




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-03 05:03



Bookmark and Share


  Magica VIP
Det är sannerligen obehagligt att så unga flickors liv får förstöras, det behövs förändringar, men det gäller att tänka igenom vilka förändringar som är mest effektiva i längden dock! Skrämmande värld vi lever i...
2013-04-04

    ej medlem längre
Brott och skam när sånt får hända.
2013-04-03

  aol
bra skrift positivt budskap
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP