Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidig marsmorgon


Haiku III

En frusen spya

i väntkurens kyla –

Duvornas frukost




Bunden vers (Haiku) av petter rost
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-03 13:15



Bookmark and Share


  Lotta Th
Vet inte hur avsiktligt mångbottnad du är men så briljant.
2013-10-17

  Angel of love
Åh fy... :)
Men fan så bra!!
2013-09-12

  Densen VIP
TOPP!
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost