Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Marsnatt


Haiku IV

Natten kommer nu

efter en mulen dag –

Mörker på mörker




Bunden vers (Haiku) av petter rost
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-03 13:22



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Mörker på mörker

________+++++
2013-10-27

  Deva
suverän sista rad, fin rytm har du också!
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost