Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är ute och går


Går och går och går

Känner i luften att det börjar att bli vår

Tittar på klockan

Tänker

Oj, så tiden går för nu så har det gått ännu ett år

sedan sist

Men Åh, så skönt och underbart

Inte det minsta trist

För titta där

Där sitter det visst en söt liten bofink och kvittrar

så vackert på en liten kvist

Och det medan solen gassar ner på oss alla

ifrån sin hemvist

Himmelen

Den så blåa himmelen

Den som värmer en så skönt om kinden om man går

eller sitter i lä

ifrån den än så länge lite kyliga vinden

Men snart slår väl allt bara till då vi redan är framme

vid sommaren

då det bara grönskar överallt

Vilket i sig själv är ganska så ballt, tycker jag

För jo men visst

Är ute och går

Går och går och går...

Ken Cassel
¾-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-03 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel