Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...varför skulle du annars vara där du var igår min underbara vackra vän...vid det vackra frusna blå...?


Jag tror jag vet...


Jag vet
Jag tror att jag vet
Jag vet något
Som jag inte vill veta
Eller tror jag något
Som jag inte vill tro

Jag tror
Du har någon
Jag tror att jag vet
Att du har någon
Jag tror att jag vet det

För ju närmare ljuset
Ju närmare lyckan
Desto närmare är det till att allt rasar
Allt faller ihop
Som en ballong
Som någon satt nålen i

Desto närmare målet
Så nära vissheten
Nära lyckan
Nära dej
Då brukar fallet komma
Lyckliga slut
Är för andra
Lyckliga slut
Är inte ämnade
För mej

När jag tror
Att jag vet
Att hon vill
Som jag
Att hon vill
Samma
Då faller allt isär igen
Rämnar isflaket
Och låter mej hjälplöst falla ner
I iskalla vattnet
Igen

Jag vet
Eller
Jag tror att jag vet
Att du har någon

Men, min vän
Min vackra vän

Jag älskar dej ändå
Älskar dej alltid

Och du – säg inget
Var tyst
Det blir bäst då

Låt mej leva
I drömmen
Låt mej hoppas och tro
Låt mej leva i en lögn
Om den gör mej lycklig

För jag vet säkert
Att om det inte är jag
Som är han

Då vill jag inte
Veta…




TT (HSGK)

© 2013





Fri vers av TT
Läst 434 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-04 09:15



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
jobbigt jobbigt att leva i en lögn
2013-04-19

  Ninananonia VIP
Berörande fin..
2013-04-11

  Linda CH VIP
Vackert skrivet om starka känslor!
2013-04-11

  Magnus P.
Vackert och skrämmande...
2013-04-11

  Tess74
Men å så frustrerande och berörande. Mycket vackert skrivet
2013-04-08

  prinscess VIP
berörande ord
2013-04-08

  Angela Bohlin VIP
Den berör...
2013-04-05

  Angel of love
Berör hjärtat!!
2013-04-04

  Coldasice VIP
Smärtande vacker! Jag hoppas att hon blir din!
2013-04-04

  Katinka VIP
Vackerdrömsk. Gör ont, berör.
2013-04-04

    Birgersdotter VIP
jobbigt berör
2013-04-04

  wildah
Jobbigt, att inte vara säker och inte vilja veta heller om det nu är en annan person som är på platsen man själv skulle vilja vara på!
2013-04-04

  Maj-Lis VIP
Fint...den tyckte jag om
2013-04-04

  Maiah VIP
osjälviskt, kärleksfullt, bitterljuvt...
2013-04-04

    ej medlem längre
Med mjuk hand fångar du känslor som är underbara att läsa.
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT