Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta till vara på det du har fly aldrig från verkligheten


Jag skall aldrig bli kär igen

Det vilda livet tog aldrig slut
Jag vandrar ännu runt på gatorna
Det är inte enbart regn som rinner på mina kinder
Fylld av sorg som inte tar slut jag skall aldrig bli kär igen

Vi låg på midsommarbryggan i den varma natten
Älskade i månskenets ljus som inget skulle ta slut
Du gick ut i vattnet sen såg jag dig aldrig mer
Fylld av tomhet utan förståelse jag skall aldrig bli kär igen

Dimmig i kroppens själ av alkohol och droger
Inga dagar lika varandra eller finns nätterna
Jag står upp än om på ostadigt ranka ben
Fylld av tankar som inte kan förklaras jag skall aldrig bli kär igen

Den kärlek som fångas kan förloras så enkelt
Om man vinner så förlorar man ändå till slut
Kvarlämnad med flykt i dimmor som enda vapen
Fyllda av hopplöshet utan ljus jag skall aldrig bli kär igen




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 512 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2013-04-04 10:42



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Starkt skildrat! Gillar!
2013-06-25

    eckim
Man, hårt liv. Men jag lovar, du blir kär igen. Nån dag. Håll hårt. Kram.
2013-05-29

  Lasseman VIP
Wow!.. den här gillas skarpt för jag kan känna igen och ty mig till den här texten har en hel del liknande känslor.. applåder i massor min vän..
2013-05-29

  Maiah VIP
Det finns nästan inga ord att kommentera denna text med... så otroligt sorgligt och konsekvensanalysen som du ger i varje stycke är helt förståelig.....stor applåd
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX