Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fundering


Har jag prioriterat rätt

Jag säger att jag prioriterar
och visst gör jag det

men har jag prioriterat rätt


Det får framtiden utvisa




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-04 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP