Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn väljer inte att födas

Ett barn väljer inte att födas
En mor väljer att föda
Så ansvaret hamnar på modern
Gentemot barnet

Hon kan inget kräva i retur
Men hon kan hoppas att den kärlek hon visar
Ger ett sanningsenligt svar i retur
Men behandlar hon sitt barn orättfärdigt

Genom lögner, stöld och förtal
Och använder Gud som försvar
Ger jag henne detta svar
Läs: 2 Korinthierns 12:14


Nu är jag redo att besöka dig för tredje gången, och jag kommer inte att vara en börda för dig,
för det jag vill ha är inte dina ägodelar utan dig.
För när det gäller, ska barn inte behöva spara till sina föräldrar,
men föräldrar till sina barn.

Och mitt svar är klart
Att en mamma som skadar en eller några av sina barn finns inte i Guds flagga
Vad hon än gör i kyrkan
Denna mor hör inte hemma i Guds hus




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-04 13:46



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande. Nej en sådan förälder är inget att ha kontakt med, ofta ger en sådan bara dessutom dåligt samvete, de lär sig inte för de blir äldre.
Det är så förbannat egositiskt av en mor att föda ett barn om hon inte är mogen att ta hand om det. Att tro att bara för man går i kyrkan, etc, så kommer man till någon himmel det håller inte, det är handlingarna som avgör om man blir insläppt om det finns något efter detta jordeliv, inte tron. Nej ett barn väljer inte att födas...Bra skrivet!
2013-04-05

    ej medlem längre
Nej,det gör hon inte. Hör inte hemma i Guds hus. Bra skrivet.
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP