Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla som gnager och fräter på en människa.....


Bortglömd !

Bortglömd !

Nonchalerad och förbisedd
passerad och vilseledd

Distanserad och passé
begraven blev den succé
som några tyckte förr om åren
dömde ej hunden efter håren


Men , höga Vederbörande
fann blott ´en något störande
trots gott uppförande
ignoransen upprörande !


Ansökningar i papperskorgen
begravt nu har den sorgen
gömmer sig i domestika borgen

Med året kvar till pensionen
så sänks väl den vassa tonen
den avtagande passionen

Min entusiasm har börjat slockna
i takt med tidens oböjliga klocka...................


----------





Bunden vers av Mats Henricson
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-04 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska