Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hönan Agda






när man låter bli

ATT ÄTA

växer hjärnans nervceller

till

säger flera stycken i tv

 

ok

menar jag

som behöver

långa fina

nervtrådar

 

bara det att

det blir helg!

vältrar mig i marsipan

min föreställning om 

påskmat

 

sedan slutar jag

äta

helt

 

nu har jag fingret på avtryckartangenten

boka flyget till Bali

!

 

dom har såna fina

silverpärlor där

 

ju

 

hönan Agda

har blivit

Maniskt 

Agiterat

Depressiv

 

ka.....ka...ka....ka...ka...ka..ka.kakakakakaka

 

 

 

 

 



Fri vers (Spoken word/Slam) av flygia
Läst 1803 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-04 14:17



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Mycket roligt!
2013-04-06

  walborg
Roligt att läsa - ha en riktigt spännande Bali-resa
2013-04-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Trevlig resa till Bali, Höna Agda klara sig med reven som vill jiobba extra knäck som dadda.
2013-04-04

    ej medlem längre
här känns det som hjärnans anatomi sätter stopp och vill
bort, långt härifrån - till "silverpärlorna" - synnerligen en text att vrida på
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia