Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket skit i världen

Så mycket skit i världen
undrar om alla står upp och ner
På sina händer
funderar med hjärnan i sina fötter

Ser nästan inga undantag
som bekräftar den regeln
Utan alla verkar gräva spadtag
i orättvisans spegel

Kanske ögonen ploppar ut
de blir blinda
När blodet rinner ned åt fel håll helt sjukt
ge dem gasbinda

Så att ögonen stannar kvar
annars dör vi alla snart
Om vi inte uppfyller vissa minimikrav
ger vi atombomben en drömstart




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-05 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP