Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordet porr i rubriken passar inte riktigt till vad jag vill förmedla, men det får duga, hittade inget bättre ord... Eller ja. Desseutom ska jag nog fila lite på rytmen...


Teaterporr

vi dansar oss upp mot något annat än
vardagens tristess när vi som under
en teater finner varandras tungor
mellan basgångarna och
det neonfärgade discoljuset
det är kanske för att bevisa
för någon av de nära att
även jag spelar en roll
i nattens pjäs där
varje sekund är en ny akt,
varje minut en ny scen
att vårt manus står skrivet mellan
våra pulserande kroppars celler
förstår vi först när publiken
gått hem




Fri vers av mio
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-25 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mio