Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den för något/några år sedan när våren kom och jag tyckte om någon, eh. Som vanligt har jag ingen bra titel.


Vårkärlek / Vår kärlek

Jag ser dina barnsliga trosor
när jag skalar av
dig med blicken,
små rosa figurer leker
kurragömma
nära din hud
jag sitter inte still
det blåser vår
och jag,
har sett gräset
för första gången
på månader
det är vår och
rosa kaniner badar nakna
i din navel




Fri vers av mio
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-17 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mio