Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande länder

du rör hela mig
tar med mig till
främmande länder,

med dina
bara händer
skapar du
världar som
bara vi ser,

jag döper dem
till fantasinamn
som får dig att
le och sen,

tar vi oss ända
till rymden.




Fri vers av mio
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-11 20:15



Bookmark and Share


  Vind
Lekfullt En smått charmerande text i sin enkelhet. Fint.
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

mio