Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granit

Vi räknar jordsnurr
och förväntningarna accelerar
i takt antalet vridna axlar.
Någonting måste hända,
en bättre känsla eller
varför inte lite lättare skor att bära.
Jag tappar räkningen någonstanns
efter 14 år och sen känns
ingenting längre under huden.
Jag behöver någon
som låter mitt blod
pulsera i sitt blodomlopp för en natt.
Jag behöver någon som ger min hud
ett skyddande lager med
självkänsla och trygghet.
Jag vill att någon tar bort
de kilo granit som tynger mina skor.




Fri vers av mio
Läst 311 gånger
Publicerad 2008-02-11 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mio