Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har räknat dig

Jag har räknat,
du har tio tår
på två fötter sitter dem.

Jag har räknat
till tio fingrar, två händer,
tjugotvå födelsemärken
och många hårstrån.

Jag har räknat,
du är ett och ett halvt
huvud längre än mig.

Jag har räknat,
dina två fötter
som är kalla,
jag har känt dem
mot min bara hud

Jag har räknat,
du har två öron
som får dina hårstrån,
jag har räknat,
att resa sig i givakt
om man blåser i dem.






Fri vers av mio
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 10:30



Bookmark and Share


  mayhem and order
Ganska mysig känsla i den här.
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

mio