Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

från ett frö

till en ros

för att sedan dö

och flyga sin kos




Bunden vers av BillyTheKid
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-05 13:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert.. om livet..
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

BillyTheKid
BillyTheKid