Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små kortdikter del 29



nej, inte så




inte heller si; känn-




hjärtat tänker inte



**********



vi väntar



till tiden säger till oss:



nu är jag rätt och mogen



det var klokt av er



att våga se tiden an



låta mig visa er rätt




*******************




du tror ingenting



kan bli bättre, jag tror allt-



du säger nu, babe



jag säger senare... först



när allting kan bära oss





*******************




du flyger





från blomma till blomma





hösten kommer närmare





*******************





sorg som boll






kan studsa före, under






efter, sig själv















Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-05 15:12



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Säregna, underfundiga hopp
mellan det som är och det som
skulle kunna vara, kanske kan bli!
2013-04-05

  Bo Himmelsbåge
Ohh! Var får du alla underbara bilder ifrån?!

Ohh! Vilken underbar kärleksdikt!

Både häftig känsla o mogen eftertanke!

O ett stänk sorg!

Mycket bra!

Applåd!
2013-04-05

  catharina.jerbo VIP
jag ger de två sista 5 toasters!
2013-04-05

    ej medlem längre
så utomordentliga!!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran