Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fuktiga


Subtropia Regnet Havet –


Den kompakta fuktigheten
driver mig in i ett mörker
där jag inte kan skilja



ja från nej

närhet från borta
kärlek från hat

Där allt och intet
byter plats
i laddade men

obegripliga rockader




Fri vers av petter rost
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-05 16:03



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
där jag inte kan skilja



ja från nej

_____________________!!!!!!!!!!!!!
2015-11-07

  Lollitta VIP
Den kompakta fuktigheten

driver mig in i ett mörker
där jag inte kan skilja


_________YES!!!SEXUELL KLANG ...KLANG ...klang______________+++++
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost