Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man fortsätter oavsett.


Hål.

Vi har hål i vår barndom
Vi har hål i vår familj

Vi har hål i vår vänskap
Vi har hål i vårt liv

Vi har hål i våra tankar
Vi har hål i våra ord

Vi har hål i våra kläder
Vi har hål i våra vantar

Vi har hål i vår själ
Vi har hål i vårt hjärta

Trots våra hål fortsätter vi.

-Mia




Bunden vers av MissLurifix
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-05 17:02



Bookmark and Share


  Densen VIP
...kanske för att dom känns viktiga att fylla;)
2013-04-07

    ej medlem längre
....att försöka fylla dem.
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix