Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan är
en hand i hand

längtan är
ett annat land

längtan är
en doft, en vind

längtan är
en varm, mjuk kind

längtan är
en kväll, en dag

längtan: därför
lever jag




Bunden vers (Rim) av Peter Olausson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-05 21:14



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vad vore livet utan längtan
2013-04-21

  Schizooliza
Finfin. Grattis du lever! Längtan driver...en i hamn:)
2013-04-06

    Ken Cassel
Du är inte ensam, Peter
Jag längtar jag med till vissa saker
Så då är vi åtminstone två :)

Mvh..
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP