Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon skriver att


språket begränsar
rummet fängslar
perceptionen överväldigar
då skymningen absorberar

Men att tillfället förutsätter henne,
trots allt




Fri vers av surface to air
Läst 675 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2013-04-06 01:31



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
språket begränsar
rummet fängslar

________________+++++
2013-09-28

    J. Herward


Du har beskrivit en poets kamp med pennan! Med andra ord skrivkramp!
2013-04-21

  Ergo Summa
till skillnad från nedan tolkar jag det inte som hopp i slutet utan att allt beror på henne..
Gillar dina korta men väldigt innehållsrika tvåordsmeningar
2013-04-20

    ej medlem längre
Fyra smällar och ett Hopp!
Härligt!
2013-04-19

    dreamoflife
Bra!
2013-04-11

  Fröken Stork
Håller andan när jag läser detta, om och om igen. Sugs in i texten, otroligt bra skrivet!
2013-04-08

    SaraT
hög kvalitet, bra!
2013-04-07

  catharina.jerbo VIP
exakt!
2013-04-07

    ej medlem längre
Absolut! Bra
2013-04-07

  Anoo Niskanen VIP
De tankar du förmedlar med dina ord har en djup mening.
2013-04-07

  Peter Olausson VIP
"tillfället förutsätter henne" - de raderna är tänkvärda, kloka! Utan människan inte heller möjligheterna: läser dig så.
2013-04-06

  Jordgubbsodlare
Hon är förutsättningen för begränsningen? Filosofiska rader med stark känsla av alienation. Applåd!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air